home etichete.net
comanda etichete.net
contact etichete.net
etichete

Etichete imprimate

etichete imprimate

Etichetele imprimate sunt de departe cele mai folosite etichete din industria textila, exista totodata si normative care impun folosirea unor astfel de etichete pentru toate produsele textile, produse de marochinarie si incaltaminte.

Denumite de multe ori generic , etichete de compozitie, acest tip de etichete poate contine variate informatii precum : marca ( brandul ) produsului, compozitia materialului, compozitia captuselii, compozitia diverselor accesorii, instructiuni de spalare si intretinere, evidentiate prin text sau simboluri specifice, informatii asupra marimii produsului sau un tabel de echivalente international de masuri, tara de provenienta, numele producatorului sau importatorului, coduri de bare cu informatii de pret si nu numai.

Pot fi intalnite si tipuri de etichetari cu mai multe etichete imprimate, doua sau chiar trei etichete pentru un produs , in care informatiile sunt separate : o eticheta contine marca, o alta compozitia si instructiunile de intretinere, si o alta codul de bare.

In cele ce urmeaza va prezentam cea mai bogata gama de etichete imprimate, lasandu-va pe dumneavoastra sa alegeti ceea care vi se potriveste.

Etichete imprimate tip resina

Etichetele tip rezina denumite si eticheta tip poliamida sau eticheta tip nylon si sunt cele mai folosite etichete de compozitie si instructiuni de intretinere

Etichete imprimate tip satin

Daca vorbim de costume de ceremonie , pulovere din fire nobile , galanterie fina , atunci alegerea cea mai potrivita o reprezinta etichete tip satin . In general in variante de fundal alb sau negru aceste etichete vor oferi distinctie produselor tale .

Etichete imprimate tip poliester

Etichetele de poliester alb sunt recomandate pentru produsele de serie mare , in principal datorita costului redus. Cand se doreste folosirea unor etichete negre imprimate cu alb, solutia o reprezinta etichetele din poliester negru.

Etichete imprimate poliester autoadeziv

Etichetele de poliester autoadeziv sunt nelipsite in etichetarea produselor de marochinarie, incaltaminte , saltele sau covoare. Pot fi folosite si pentru reetichetarea produselor textile importate.

Etichete imprimate tip cotton

Etichetele imprimate tip cotton , sunt etichete cu tuseu moale si natural, cu un aspect vintage si sunt in general folosite in productia de confectii tip denim

Etichete imprimate de compozitie DIRECT termice

Reprezinta ultima tendinta in etichetarea produselor casual ( in special tricouri ) ! Pot fi deasemena reetichetate si produse deja executate sau importate !
SEO si Web Design Bucuresti Free Web Counters
Hit Counters