home etichete.net
comanda etichete.net
contact etichete.net
etichete

Ecusoane tesute

ecusoane / badgeuri tesute

A existat si va exista in continuare nevoia individului de afisare a apartententei la o anumita organizatie, fie ca este vorba de un club sportiv ( in calitate de fan ), de un club privat, de o societate comerciala -din zona industriala, a transportului si curieratului, din zona de servicii -, de unitati medicale , unitati scolare sau universitare, " uniforma personalizata este cea care produce acest efect.

Unul din cele mai simple moduri de personalizare il reprezinta " badgeurile " tesute in una din cele 3 variante : normale , termoadezive, cu velcro. Confundate de foarte multe ori cu broderia, ecusoanele tesute sunt " etichete' de sine statatoare ce se aplica ulterior pe produs spre deosebire de broderie care se realizeza prin brodarea ( coaserea ), cu echipamente speciale, a modelului direct pe produs.

Ce avantaje are un ecuson tesut fata de alte modalitati de personalizare - print sau broderie - :       

- definitie superioara a detaliului fata de broderie   

- numar mare de culori  fata de un print normal     

- rezistenta in timp a materialului si a culorilor foarte buna                                                           

- modalitati de aplicare foarte facile , in cazul variantei termoadezive

Ecuson tesut normal

Ecusonul tesut simplu are la baza o eticheta tesuta de inalta definitie, caruia i se ataseaza pe spate un material netesut, cu scopul de a intarii structura astfel obtinuta. Ulterior se realizeaza decuparea ecusonului - la cald sau cu laser - la dimensiunea si forma dorita.

Ecuson tesut termoadeziv

Pentru o aplicare extrem de usoara chiar si pe produse deja realizate recomanda folosirea unor ecusoane / badgeuri termoadezive. Sunt realizate in acelasi mod ca si ecusoanele simple insa materialul netesut este inlocuit cu un material termoadeziv. Se pot atasa oricarui produs textil cu ajutorul unei prese de termotransfer .

Ecuson tesut cu arici ( velcro )

In cazul in care se doreste un ecuson care poate fi pus si scos de pe un produs oricand este necesar, se pot realiza ecusoane cu arici ( velcro ), prin atasarea benzii velcro peste un ecuson simplu.
SEO si Web Design Bucuresti Free Web Counters
Hit Counters