home etichete.net
comanda etichete.net
contact etichete.net
etichete

Etichete de tip JEANS

Realizate din piele naturala sau artificiala , sunt un accesoriu ideal pentru
jeans , jackete , echipamente de “ lucru “ sau chiar tricotaje .


“ Piatra de hotar “ a fost stabilita in anul 1886  , cand pe prima eticheta de jeans au fost
imprimati doi armasari ce incercau sa “ rupa in doua”‘ o pereche de jeans !
De atunci lucrurile s-au schimbat mult , .. au aparut noi materiale , noi culori , noi technici
de imprimare , iar de multe ori creatorii de moda au folosit pielea celor “ doi cai “ ca sa
creeze etichete pentru jeans !

Eticheta jeans tip jacron / texton

Etichete jeans texron ( jackron ) - Nu va lasati pacaliti de aspectul de carton , este materialul cel mai folosit pentru produsele din denim ! Pare “ batos “ la prima atingere , dar odata prespalat se “ muleaza “ pe produs . Culori disponibile : crem , negru , gri , alb - imprimare cu o culoare sau doua la alegere !

Eticheta jeans tip nabuk

Etichete jeans din nabuk ( “ piele intoarsa “ ) - Cu siguranta vei avea o decizie greu de luat ! Multe culori , multiple variante de realizare ! Sa fie negre , crem , tabac , ... sa le aleg embosate sau imprimate sau o combinatie a celor doua procedee ?? Oricum va fi dragoste la prima “ atingere “...

Eticheta jeans tip piele ECO

Etichete jeans din piele “ ECO “ - Standard si clasic in acelasi timp , cu un raport bun calitate / pret , disponibile in variante coloristice , acest gen de etichete raman preferatele producatorilor de jeans . “ Imprimarea “ se face prin embosare la cald , si se poate realiza in acest mod o “ variatie “ a gradului de " ardere “ al materialului.

Eticheta jeans tip piele naturala

Etichete jeans din piele naturala ! Se porneste de la o bucata de piele ! Se decupeaza etichetele la dimensiunea dorita ! Se emboseaza manual bucata cu bucata ! Fiecare eticheta este unica ca textura si” imprimare “ Fiecare produs obtinut are o “ amprenta “ unica !

Eticheta jeans speciale

Etichete jeans ... luxury !!- Adauga la oricare din etichetele de mai sus placi metalice gravate, cristale sau “ tinte metalice termoadezive ,.. si vei obtine eticheta care sa te reprezinte ! Lasa-ti imaginatia sa “ zburde “ , si rezultatul va fi greu de egalat de concurenta...
SEO si Web Design Bucuresti Free Web Counters
Hit Counters