home etichete.net
comanda etichete.net
contact etichete.net
etichete

Etichete de cauciuc

etichete de cauciuc

 

Etichetele de cauciuc sau patch de cauciuc sunt accesorii textile tot mai des folosite in ultimii anii in industria textila, de marochinarie sau incaltaminte. In majoritatea cazurilor sunt folosite ca si etichete " suplimentare " de marca ( brand ) , iar pozitionarea lor pe produs face ca acesta sa capete relief , volum .

Fie ca vorbim de incaltaminte sport, incaltaminte " outdoor", hanorace, rucsacuri sau genti, sepci, tricouri sau chiar lenjerie intima , eticheta de cauciuc a devenit practic indispensabila pentru producatorii ce doresc sa adauge " valoare " produselor lor.

 

Etichete cauciuc tip fotoincizie

Etichetele de cauciuc tip fotoincizie reprezinta varianta simpla ( minimalista) de etichete de cauciuc. Se remarca prin margini rotunjite ale elementelor de design, ceea ce de multe ori nu permite realizarea unor detalii foarte fine.

Etichete cauciuc tip pantograf

Etichetele de cauciuc tip pantograf ies in evidenta prin marginile extrem de drepte , fapt ce permite realizare de etichete de cauciuc cu detalii extrem de fine. Denumite de multe ori si etichete de cauciuc 3D, aceste etichete adauga volum produselor tale.

Etichete cauciuc tip reflexive

Realizate prin tehnici speciale de embosare, etichetele si pachurile reflexive " atrag si reflecta " lumina si cu siguranta vor atrage si privirile celor din jur.

Etichete cauciuc imprimate

Etichetele de cauciuc imprimate , denumite si etichete de cauciuc 2D, sunt realizate din folii de cauciuc foarte moale si elastic, fapt ce permite folosirea lor uneori ca eticheta de brand in locul etichetelor tesute.
SEO si Web Design Bucuresti Free Web Counters
Hit Counters