home etichete.net
comanda etichete.net
contact etichete.net
etichete

Aplicatoare si marcatoare etichete

aplicator etichete

Pentru o aplicare rapida si ieftina a etichetelor de carton , fie ca este o eticheta de marca sau o eticheta de pret este recomandata folosirea unui aplicator cu fire de plastic ( pistol de etichete ).

Veti gasi la noi atat pistoalele de etichete cat si rezerve de agatatori de diferite dimensiuni la cutii de 5.000 bucati.

In cazul in care ai nevoie de un markator de etichete de pret , sau de " span " iti oferim variante de aparate ce pot incriptiona pe un singur rand sau pe doua randuri in functie de cantitate de informatii necesara a aparea pe eticheta . Totodata va oferim si cutii cu role de etichete blank in diferite culori.

Un ultim aparat necesar in zona de ambalare/ logistica este aplicatorul de etichete adezive . Acest dispozitiv realizeaza desprinderea etichetei adezive de pe rola in care a fost imprimata cat si aplicarea facila pe punga sau cutia de ambalare.

 

Aplicator etichete carton

Pistolul pentru etichete sau aplicatorul de etichete de carton reprezinta varianta cea mai ieftina si totodata cea mai rapida de a atasa etichete de carton de un produs textil

Aplicator etichete adezive

In cazul in care ai de etichetat in timp scurt multe cutii sau pungi cu produse ai o singura solutie : un aplicator de etichete adezive. Dispozitivul accepta role medii cu etichete adezive deja imprimate de diferite latimi, iar lungimea etichetei ce o are de aplicat se regleaza automat.

Aplicator / Marcator etichete adezive de pret

Marcatorul / Aplicatorul de etichete de pret este unul din dispozitivele cel mai des folosite in industria de retail - fie ca este vorba de marile lanturi de supermagazine, de magazinele din benzinarii sau de bouticul de "la colt ", acest aparat isi face treaba de fiecare data cand vine vorba de marcarea pretului si apoi aplicarea etichetei pe produs.

Consumabile marcatoare de pret

Un marcator de pret are nevoie si de "materie prima "ca sa isi indeplineasca scopul. Va putem oferii alaturi de marcator si etichete de pret predecupate in variate dimensiuni si culori. Deasemenea aceste etichete pot fi in prealabil preimprimate cu marca/ brandul dorit.

Consumabile aplicatoare etichete carton, hangtags

Consumabilele pentru aplicatoarele de etichete de carton il reprezinta : firele de plastic. Modalitatea generala de prezentare este in cutii de cate 5.000 buc. Lungimea acestor fire variaza de la 10 mm la 120 mm.
SEO si Web Design Bucuresti Free Web Counters
Hit Counters