home etichete.net
comanda etichete.net
contact etichete.net
etichete

Etichete adezive din PVC

etichete adezive din PVC - STICKERE

Cand eram mici le numeam " abtibilduri ", acum le numim " stickere", tehnic vorbind sunt etichete adezive din PVC si au scop promotional sau de marketing in cele mai multe din cazuri. Nu exista practic magazin in care sa nu gasesti promotii de produse de genul : 2+ 1 GRATIS, 50% DISCOUNT LA A DOILEA PRODUS, 1 + CADOU....., CUMPERI UNUL PRIMESTI DOUA, REDUCERE 40%..., si cu siguranta eticheta cu aceste informatii te va face sa iei in considerare oferta producatorului si implicit sa cumperi.

Exista apoi campaniile de lansarea unui produs sau a unui nou brand, unde iti este oferit un sticker ce trebuie plasat vizibil pe masina sau pe genta, ce ulterior iti pot aduce premii variante ...

Bineinteles sunt folosite si pentru reetichetarea unui produs importat - cosmetice, medicamente, bunuri de larg consum...- caz in care aceste etichete contin informatii despre compoztia produsului, tara de origine, importator...

Etichete adezive - cod bare - tip termic

Etichetele adezive din PVC sunt folosite ca inlocuitor al etichetelor de hartie datorita rezistentei sporite in timp. Imprimarea termica se face in general cu folii negru pe role cu etichete predecupate sau role continue.Pe langa rezistenta, etichetele din PVC ofera si un luciu caracteristic.

Etichete adezive PVC - tip hotstamp

La fel ca si in cazul etichetelor de hartie, etichetele adezive din PVC pot fi imprimate prin metoda hotstamp intr-o gama varianta de culori atat pentru suport cat si pentru foliile folosite la imprimare.

Etichete adezive PVC - tip digital

Etichetele adezive din PVC realizate prin tehnologie digitala reprezinta cea mai buna varianta pentru stickere si etichete promotionale atat prin numarul mare de culori imprimate cat si prin solutiile infinite de decupare individuala. Mai mult ai si varianta realizarii unor etichete pe suport de plastic transparent, fapt ce le face "invizibile "atunci cand sunt suprapuse pe o eticheta deja existenta pe produs.

Etichete adezive PVC tip LUPA-DOME

Doresti ca eticheta adeziva din PVC sa capete "volum",... nimic mai simplu, cu ajutorul unor rasini speciale putem realiza pentru tine etichete PVC - tip LUPA ( DOME ). Nu numai ca marca / brandul produsului va fi marit , si va iesi mai bine in evidenta, dar si eticheta astfel obinuta va a avea o rezistena sporita in timp.
SEO si Web Design Bucuresti Free Web Counters
Hit Counters